Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere göre ne örgülarda yangın bapsı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya hak açılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı aslında kuruluşların kapalı güvenlik kahramanlarıdır. Bu binalarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son nokta önemlidir.

Takribî 20 salname tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir kanatının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim Yangın Merdiveni Kapısı kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne güzel panik pas kolu bulunmasıdır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı yangın kapısı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page